Rekisteröityminen

Jos olet VPY:n jäsen, olet oikeutettu rekisteröitymään varauskalenteriin.

Rekisteröinti edellyttää voimassa olevaa siviilisähköpostiosoitetta.

Valitse menupalkista KIRJAUTUMINEN

Avaa kirjautumisnäytöltä alimmainen linkki

Täytä lomakkeella kysytyt tiedot:

Nimi: Etu + Sukunimi

Käyttäjätunnus: Pitää olla yksilöllinen.
Järjestelmä ei hyväksy jo olemassa olevia käyttäjätunnuksia ja ilmoittaa jos sellainen on jo varattu.
Käyttäjätunnuksen voi myöhemmin muuttaa vain sivuston ylläpitäjä erikseen sitä pyydettäessä.

Salasana: Isot ja pienet kirjaimet ovat merkitseviä.
Salasana voi sisältää numeroita ja joitain erikoismerkkejä.

Sähköpostiosoite: Kirjoita tähän SIVIILISÄHKÖPOSTIOSOITE
Saat rekisteröintiviestit salasanoineen tähän osoitteeseen.
Tätä osoitetta käytetään vain rekisteröitymiseen, kirjautumiseen ja mahdolliseen sisäiseen joukkoviestintään.

Käyttäjäprofiili

Alue: Kirjoita tähän Toimipisteesi

Puhelinnumero: Jos puhelinnumeroita on useampi, erota ne pilkulla.

Tietoja minusta: Kirjoita tähän VIRKASÄHKÖPOSTIOSOITE
Saat aikanaan varauslaskut tähän osoitteeseen.

Näitä tietoja ei käytetä kaupallisiin tarkoituksiin, eikä niitä anneta järjestelmän ulkopuoliseen käyttöön.

-
Klikkaa Rekisteröidy-painiketta

Sinulle lähetetään antamaasi siviilisähköpostiin seuraavan kaltainen viesti:

Vahvista rekisteröitymisesi sähköpostiisi tulleella linkkillä.

Talleta Käyttäjätunnuksesi ja salasanasi.

Varausjärjestelmään tulee viesti vahvistus rekisteröinnin lähettämisestä:
Odota hetki...
Kun rekisteröitymisesi on vahvistettu, saat siviilisähköpostiisi Varausjärjestelmän ylläpitäjältä seuraavan viestin:
Vahvistuksen jälkeen pääset kirjautumaan sivuille ja näkemään varauskalenterin.